PAKEJ KE TURKI TERBAIK 2022

By Mierayusof - Sunday, January 09, 2022

Hai semua. 


Mungkin ada diantara anda yang ingin ke Turki dengan ejen travel dan tidak mahu secara sendiri.

Tidak mengapa, tak salah pun malah digalakkan jika anda tiada masa untuk atur itinari dan tidak mahu pening kepala membuat costing dan sebagainya.



Dibawah ni antara syarikat travel ejen Sah dan sudah melakukan banyak travel di Turki.

Anda pernah pergi dengan syarikat travel yang mana? Sila kongsikan.

Klik pada nama syarikat tersebut untuk tahu lebih lanjut. 

NOTA PENTING: INI BUKAN POSTING BERBAYAR. 


So far ni antara yarikat ni banyak sediakan pakej berbeza. Boleh pilih nak private atu public trip. Nak yang cover banyak negeri atau sikit,macam-macam lagilah. Mira filzah pun pernah join trip dorang tau. 










AWAS, korang kena 'hati-hati' dengan syarikat ni sebab tour leader dia PHOTOGRAFER wei!! Terbukti pada gambar kat atas ni. 

Gambar-gambar semua lawa-lawa dan korang juga akan dapat PERCUMA 1 kelas photography Saiful Nang Academy. Siapa tak kenal SN ni tak tahu laa..

p/s: Jika team rarecation baca ni, sis nak bagitahu yang mak sis memang peminat setia youtube rarecation sejak PKP. Mak sis salah seorang penyumbang viewer utube anda. Bukan sekali dua ya mak sis tengok satu video tu. Kadang lebih 10x sampai sis pun naik boring tapi mak sis tak boring lagi2 kalau ada part2 kelakar contohnya bila SN terciup bau kentut dalam tren tu, tak ingat kat mana, swiss kot.  hehe. Sis pun layan jugak youtube anda! Memang cantik sangat videography. 

Penting! ini review tidak berbayar. 










Diatas ialah syarikat yang sis percaya mereka menawatkan servis yang sangat bagus dan aktif. Yang tak aktif tu sis tak masukkan lah disini sebab risau ada yang menyamar jadi ejen. Jika anda tahu syarikat lain dan pernah menggunakan khidmat syarikat tersebut, sila komen untuk sis tambah dalam senarai. Pastikan anda guna khidmat syarikat travel tersebut pada tahun 2021 atau terkini. Bukannya tahun 2020 dan sebelumnya sebab risau syarikat tersebut dah gulung tikar sekarang. 



Lepas ni sis akan kongsikan cara memilih travel ejen yang sesuai untuk trip anda... 

 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^