SHO

SOALAN PAST YEAR EXAM SHO PAPER 1, 2, 3 DAN 4

By Mierayusof - Thursday, January 13, 2022

Hai semua. 


Bakal menduduki peperiksaan SHO?

Sedang mencari koleksi soalan SHO? Jika anda bekerja dikelilingi oleh orang yang dah ambil exam SHO, sepatutnya mereka pun ada koleksi soalan ni.

Dulu masa sis nak ambil exam SHO, pun sama macam korang tercari-cari siapa lah yang boleh kongsikan soalan tu.  Kawan kerja bidang SHO tu ada tapi segan nak minta sebab tak pernah tegur. 

So langkah pertama ialah search lah dulu kat google kut lah ada yang letak kan.

Tup-tup terjumpa blog ni. 


Rezeki kalian lah ada blogger yang dah ambil exam SHO ni, ada sesetengah blog, postnya dah lama zaman tok kaduk. Ini post 2022 ya. Paling latest. 

Kita pendekkan cerita, hadirnya anda ke sini untuk dapatkan soalan past year exam SHO kan?

Kalau nak, pm facebook page saya. Saya akan beri link Gdrive. Hanya untuk anda yang Pm saya. JANGAN sebarkan link tersebut tanpa kebenaran. Saya tak nak haramkan sebab soalan tu bukan milik saya pun. Cuma berpada lah, saya beri secara private, jadi, anda juga perlu beri kat orang lain secara private. Janganlah viralkan link tersebut ye. 

Info mengenai link gdrive tersebut. Saya kumpulkan soalan-soalan yang saya minta pada senior dan ada juga yang saya dapat daripada grup dan kawan-kawan. . 



 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments

Thank you for your comment ^_^