Monday, 21 February 2022

PERSONAL TRAINER MURAH SHAH ALAM

Hai semua. 

Anda sedang mencari personal trainer yang akan membantu anda untuk workout dengan cara yang betul dan berkesan?

Sedang cari personal trainer dengan harga berpatutan dan mesra rakyat?

Anda bertuah kerana terjumpa post di blog ni.

Kat sini saya nak rekemen seorang personal trainer yang bagi saya sangat bagus terutama kepada newbie.

Kenapa anda patut upah personal trainer ni sebagai trainer anda?

1. Flexible : Trainer ni sangat flexible dengan masa dan tempat. Based di Seksyen 7 Shah Alam, tapi kalau anda berada di luar Shah Alam seperti di PJ, Subang, dan sekitar KL, jangan risau. Boleh adjust!!! Jangan jauh sangat sampai Ipoh ke Melaka sudahlah.

2. Custom module: Jika anda dapatkan trainer di gym yang berada di shopping mall. Mereka mempunyai modul pembelajaran untuk client. Trainer yang saya rekemen ni, dia akan berikan set workout latihan mengikut impian badan anda. COntohnya nak bina muscle ke, nak lost weight ke.

3. Berpengetahuan : Guru sebenar adalah pengalaman tak gitu? Trainer ni tak banyak asam garam lagi sebab dia bukanlah seorang veteran tetapi saya tabik dengan pengetahuan yang dia ada dalam dunia gym ni. Saya ni kan perempuan, kalau borak dengan dia pasal info mengenai fitness dan gym ni, rasa kerdil je diri ni. Oh ya, point saya ialah anda boleh tanya apa sahaja yang anda nak tahu sebab trainer ni bukan jenis kedekut ilmu. Apa yang dia tahu dia akan kongsikan dengan anda.

4. Konsisten: Nak berjaya kuncinya ialah konsisten, anda upah trainer beribu untuk satu kelas pun, jika anda tak konsisten. Trainer ni komited untuk bantu anda capai impian anda.


5. WORTH TO PAY: Ini paling penting.. memang puas hati harga dengan servis yang diberikan.

BETUL KE HARGA UPAH PERSONAL TRAINER YANG SAYA REKEMEN NI MURAH?

Sebenarnya definisi murah ni mengikut keadaan poket seseorang. Jika anda berpendapatan RM2,000 sebulan, untuk bayar RM500 (CONTOH) untuk 5 kelas x 2 jam, anda akan terasa alamak mahainya!!!!


Jika anda berpendapatan RM5,000 sebulan, RM500 tu masih boleh lah commit setiap bulan, silap haribulan ambil 2 set iaitu 20 kelas. 

Jika anda berpendapatan RM50,000 sebulan dan lebih, apalah sangat RM500 tu, sama harga dengan 1 baran yang anda beli. 

Nota: Harga yang dinyatakan adalah contoh sahaja. Untuk makluman lanjut anda boleh tanya trainer tu nanti.


Berminat??? KLIK SINI dan anda akan boleh terus tanya trainer tersebut.



 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain. Sila beritahu dengan segera jika ada kandungan didalam post ini yang salah infonya, atau yang sewaktu dengannya. Doakan semoga Amira Yusof dimurahkan rezeki, dipermudah semua urusan di dunia dan diakhirat. Aminnn.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^