Tuesday, 29 March 2022

KENAPA PERMOHONAN ABF KENA REJECT?

PERMOHONAN ASBF PERNAH KENA REJECT❓

Bagi sesiapa yang pernah kena reject permohonan ASBF dengan bank, saya boleh tolong dapatkan special approval. 




SEBAB PERMOHONAN ASBF DIREJECT: 

1. Komitmen tinggi
- Boleh lulus kalau ada cash dan nak bayar lump sum untuk setahun terus.

2. CCRIS Tak bayar PTPTN
- Boleh lulus. Easy je. Tak perlu bayar pun. 

3. CTOS 
- Boleh lulus jika jumlah tunggakan kurang daripada RM3,000.

4. Document tak strong. 
- Tiada caruman KWSP
- Gaji CASH
- Tiada bank statement
- Cuma dapat payment voucher
- Kerja makan komisen
Semua ada cara untuk dapatkan approval.

5. Tak bekerja. 
- boleh buat pemohonan bersama dengan pasangan/ibubapa/adik beradik yang bekerja.

⚠️Bagi sesiapa yang nak cuba submit melalui cara yang betul, boleh klik link di bawah. Kita dapatkan special approval.

NOTA: 

Ada banyak lagi posting dan sharing mengenai ASB financing, boleh klik kat page atas, ASBF atau KLIK SINI. 

atau klik pada tag ASBF pada atas post ni. 

Disclaimer: Dividen/interest/rate/keuntungan (jika dinyatakan) yang dinyatakan diatas ialah untuk contoh sahaja. Hasil sebenar mungkin berbeza, tidak tetap dan boleh berubah bila-bila masa. 

Bagi sesiapa yang dah ready nak melabur/simpanan, 

Sila KLIK SINI untuk saya beritahu rate terkini. FREE QUOTATION !!!


No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^