Sunday, 17 April 2022

RESTORAN IKAN PATIN TEMPOYAK SEDAP SHAH ALAM

Hai semua. 

Selaku penggemar ikan patin tempoyak macam kat Temerloh tu.

Hari ni sis nak kongsikan satu restoran yang sis pernah makan ikan patin masak tempoyak.

Rasanya setanding macam kat Temerloh!




Yang penting BUKAN TEMERLOH CATERING, sebab tempoyak dia masam, nak hirup kuah je pun tak best sebab masam.

Kedai yang sis nak recommend ni punya tempoyak memang win kalau makan dengan nasi panas-panas!


Jika ada restoran lain yang sis  sudah try dan sedap lebih kurang macam patin kancil etc. Sis kongsikan di post ni ya.


Restoran yang disebutkan ialah RESTORAN HATINIE!!!

Alamat: 18 & 20, Jalan Selendang 10/10, Seksyen 10, 40100 Shah Alam, Selangor




 Jika anda rasakan post ini bermanfaat, kongsikan dengan rakan-rakan yang lain. Sila beritahu dengan segera jika ada kandungan didalam post ini yang salah infonya, atau yang sewaktu dengannya. Doakan semoga Amira Yusof dimurahkan rezeki, dipermudah semua urusan di dunia dan diakhirat. Aminnn.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comment ^_^